Make your own free website on Tripod.com

Gener de 2004, número 12 http://www.bitlles.com

EDITORIAL

ANY NOU, BITLLA NOVA

Aquest es el desig de La Web de les Bitlles Catalanes que tothom tingui una bona entrada d'Any i sigui profitós per tothom.

En el camp de les Bitlles desitgem que aquest any sigui progressiu el augment de la gent hi jugui en tots els camps : Esport escolar, Jocs Escolars, actes lúdics de Festa Major i perque que poc a poc tots els bitllaires juguin les diferents Lligues Territorials i siguem més i més els que diumenge a diumenge gaudeixin de les Bitlles Catalanes.

Aquest any començarà una nova competició la Copa Generalitat de Catalunya que serà una copa per eliminatories on tots els Clubs de Bitlles de Catalunya que vulguin jugar ho podran i demostra que les nostres bitlles poc a poc seran a tot Catalunya.

Donar a conèixer les Bitlles Catalanes i que cada vegada es jugui arreu de Catalunya com s'ha jugat fins abans de la Guerra Civil te d'ésser un final del començament positiu.

Aquest any s'han fet tres Salons de la Infància a Barcelona, Igualada i Lleida tenim que donar a conèixer el nostre joc amb tota normalitat i a tot arreu.

Es un joc que tothom i pot jugar des el nen de 6 o 7 anys fins les persones més grans només s'ha de provar per seguir jugant.

Us esperem per provar-ho.

Per això us desitgem un BON ANY NOU.

BON ANY NOU

Editorial


NOTICIES
Celebració a Igualada del Saló de la Infancia - Els passats dies de Nadal a Igualada a l'Anoia es va celebrar el Saló de la Infancia amb la participació del Club de Bitlles Igualada.
Lliga de Tarragona - Ultims resultats de primera i segona divisió la Liga de Tarragona. Resultats
Lliga de Barcelona. - Ultims resultats de primera i segona divisió de la Liga de Barcelona. Resultats
Lliga de Lleida. - Ultims resultats de primera, segona divisió i la divisió femenina de la Liga de Lleida. Resultats
Lliga de Girona. - Ultims resultats de primera divisió de la Liga de Girona. Resultats
Celebració a Barcelona del Saló de la Infancia - Els passats dies de Nadal a Barcelona es va celebrar el Saló de la Infancia amb la participació de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.
Celebració a Lleida del Saló de la Infancia - Els passats dies de Nadal a Lleida es va celebrar el Saló de la Infancia de Lleida amb la participació de Clubs de Bitlles de Lleida.
I Copa Generalitat de Catalunya - La Copa Generalitat de Catalunya que serà una copa per eliminatories on tots els Clubs de Bitlles de Catalunya que vulguin jugar ho podran i demostra que les nostres bitlles poc a poc seran a tot Catalunya, estarà organitzada per La Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

AGENDA
Lliga de Tarragona. 2a Divisió. El proper dia 4 de gener de 2004 a Masdnverge i el 18 de gener de 2004 a Vinaros a partir de les 10 hores es farà la proxima jornada. Lliga de la Segona divisió de Tarragona. Calendari
Lliga de Tarragona. 1a Divisió. El proper dia 11 i 25 de gener de 2004 a partir de les 10 hores a Freginals i Sant Carles es farà la proxima jornada. Lliga de la Primera divisió de Tarragona. Calendari
Lliga de Lleida. Totes les divisions. Els propers dies 25 i 31 de gener de 2004 es celebraran les proximes
j
ornades. Cada partit es jugarà en el camp de casa. Calendari
Lliga de Barcelona Totes les divisions. El proper dia 11 de gener de 2004 a partir de les 10 hores al Guinardo (Barcelona) es farà la proxima jornada i el dia 1 de febrer a la Vall d'Hebró es farà la següent jornada de Lliga.Lliga de la Primera divisió de Barcelona. Calendari
Lliga de Girona. El proper dia 18 de gener de 2004 es celebrarà una jornada de Lliga que es juga a Mont-ras (Baix Emporda). Calendari
Esport Escolar a Horta-Guinardo - Properament al Districte d'Horta-Guinardo amb la col·laboració dels Clubs de Bitlles de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona es celebrarà tirades escolars amb diversos centres d'educació primaria del Districte. En aquest moments hi han apuntats 5 centres escolars i 9 grups de nens i nenes.

PORTA OBERTA

DESENA LLIGA DE BARCELONA

La lliga de Barcelona de Bitlles Catalanes ha arribat a la desena edició, i ho ha fet amb força novetats: per primera vegada la competició es divideix en primera i segona divisió, ja que la participació arriba als 22 equips. Aquests equips representant als nou clubs de la província de Barcelona.

Enguany s'han afegit a la competició tres nous clubs: El C.B. Tossal del Coro, de Manresa - amb dos equips - l'A.E. La Perestroika, de les Franqueses i el C.B. Sagrada Família de Barcelona.

A primera divisió, dominen la classificació el COP A i el Viladecans A, que compten les seves partides per victòries. Els segueixen el Can Folguera A i el Siuranenc A, que compten cadascun d'ells amb quatre victòries i tres derrotes. El Siuranenc B i Viladecans B són els dos equips que ocupen les places de descens, amb tant sols una victòria cadascun.

A segona divisió, el nou equip de La Sagrada Família es perfila com el màxim candidat a pujar de categoria, ja que ha guanyat les sis partides que ha disputat. Igualada A porta els mateixos 12 punts, encara que amb una partida més. Tossal del Coro A, Viladecans D i Siuranenc D els segueixen a quatre punts, amb quatre victòries i dues derrotes.

El jugador del Sagrada Família Joaquím Rico, és de moment el millor bitllaire en l'apartat individual.


SABIES QUE....?

I Congres de Bitlles Catalanes

El Grup Cultural Rasquerà va ser el promotor del I Congres de Bitlles Catalanes amb la participació de pobles de Deltebre, La Sénia, Horta de Sant Joan, La Palma d'Ebre i Cornudella on van decidir preparar un campionat Intercomarcal que es celebrarà a Amposta.


ENLLAÇOS
Escola Estel Valseca - Web de l'Escola Estel Valseca de Barcelona on es realizen moltes activitats de Bitlles Catalanes, ho podeu veure a la seva web.
CEIP teresa Claramunt - Web de l'Escola CEIP Teresa Claramunt de Sabadell on s'han realitzat diversos actes de promoció de Bitlles Catalanes.

NOVETATS
Llistat del Clubs de Bitlles Catalanes - Llistat dels Clubs de Bitlles amb les noves inclusions d'aquest any que han estat bastant nombroses sobre tot a Barcelona i Girona.
Noticies - Nou servei de noticies a la Web de Les Bitlles Catalanes. Més informació per mail a info@bitlles.com.
Resultats de Lliga - Resultats de Lliga de les diferents Territorials (Lleida, Girona i Barcelona) on es juga les Bitlles Catalanes. Més informació per mail a info@bitlles.com

Per donarte de baixa envia un mail a baixa@bitlles.com, posant al assumpte "Donar de baixa".

Butlletí Bitllaire - Clubs de Bitlles de Barcelona - http://www.bitlles.com