Make your own free website on Tripod.com

Febrer de 2004, número 13 http://www.bitlles.com

EDITORIAL

LA COPA GENERALITAT ES POSA EN MARXA

El proper mes de febrer es posarà en marxa la primera edició de la COPA GENERALITAT DE BITLLES CATALANES, una competició per eliminatòries on hi poden participar tots els clubs de Catalunya.

S'han inscrit per disputar aquesta primera edició 32 clubs diferents, representant a les quatre lligues territorials: 2 equips de Girona (Baix Empordà), 4 de Tarragona (Montsià), 7 de Barcelona (Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès Oriental i Anoia) i 19 de Lleida (Segrià, Segarra, Pla d'Urgell, Garrigues, Urgell, i la Noguera).

El sorteig de la primera eliminatòria es farà el proper dissabte 31 de gener a les 11 hores a la seu de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i per primera vegada en les competicions oficials de Bitlles Catalanes un club qualsevol podrà enfrontar-se amb un d'una territorial diferent.

Aquesta competició ha de servir per seguir expandint la pràctica de les Bitlles Catalanes a tot Catalunya i pot ser un primer pas per arribar a una Lliga Nacional.

 


NOTICIES
Creació de la I Copa Generalitat de Catalunya - Durant aquest mes es celebrarà el sorteig de la I Copa Generalitat on es disputarà per eliminatories aquesta nova competició en que participaran equips de Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona, es disputarà per eliminatories anada i tornada. Copa Generalitat 2004
Lliga de Tarragona - Ultims resultats de primera i segona divisió la Liga de Tarragona. Resultats
Lliga de Barcelona. - Ultims resultats de primera i segona divisió de la Liga de Barcelona. Resultats
Lliga de Lleida. - Ultims resultats de primera, segona divisió i la divisió femenina de la Liga de Lleida. Resultats
Lliga de Girona. - Ultims resultats de primera divisió de la Liga de Girona. Resultats
IES Vall d'Hebró - El proper dia 3 de febrer es celebrara un acte de promoció al IES Vall d'Hebró en el Cicle Formatiu.
A l'escola esport - El Districte d'Horta-Guinardo i els Clubs de Bitlles de Barcelona faran una serie de tirades de promoció de les Bitlles Catalanes amb diferents escoles del Districte.
I Copa Generalitat de Catalunya - La Copa Generalitat de Catalunya que serà una copa per eliminatories on tots els Clubs de Bitlles de Catalunya que vulguin jugar ho podran i demostra que les nostres bitlles poc a poc seran a tot Catalunya, estarà organitzada per La Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

AGENDA
Lliga de Tarragona. 2a Divisió. El proper dia 4 de gener de 2004 a Masdnverge i el 18 de gener de 2004 a Vinaros a partir de les 10 hores es farà la proxima jornada. Lliga de la Segona divisió de Tarragona. Calendari
Lliga de Tarragona. 1a Divisió. El proper dia 11 i 25 de gener de 2004 a partir de les 10 hores a Freginals i Sant Carles es farà la proxima jornada. Lliga de la Primera divisió de Tarragona. Calendari
Lliga de Lleida. Totes les divisions. Els propers dies 25 i 31 de gener de 2004 es celebraran les proximes
j
ornades. Cada partit es jugarà en el camp de casa. Calendari
Lliga de Barcelona Totes les divisions. El proper dia 11 de gener de 2004 a partir de les 10 hores al Guinardo (Barcelona) es farà la proxima jornada i el dia 1 de febrer a la Vall d'Hebró es farà la següent jornada de Lliga.Lliga de la Primera divisió de Barcelona. Calendari
Lliga de Girona. El proper dia 18 de gener de 2004 es celebrarà una jornada de Lliga que es juga a Mont-ras (Baix Emporda). Calendari
IES Vall d'Hebró - El proper dia 3 de febrer es celebrara un acte de promoció al IES Vall d'Hebró en el Cicle Formatiu.

PORTA OBERTA

SEGONA LLIGA A GIRONA

La participació en la Lliga de Girona de Bitlles Catalanes ha augmentat enguany de forma considerable; de set clubs i equips de la temporada passada hem passat als nou clubs i onze equip d'aquesta. Els Spuknics han incrit un segon equip, mentre que el nous clubs són el C.B.C. Alls Secs Piquen, amb dos equips, i el C.B.C. El Crit de Mont-ras, que ha apuntat un equip a la Lliga.

Sens dubte la celebració a Mont-ras de la cinquena edició del Campionat de Catalunya Individual ha animat encara més a la gent de la comarca a participar en la competició oficial de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

Després de disputades 6 jornades, Llofriu encapçala la classificació amb 10 punts - només ha disputat cinc partides - El segueixen amb 8 punts tres equips: Spuknics A, Mas Solei i Casc Antic, encara que aquest ha disputat una partida més que els seus rivals.

La classificació individual està encapçalada per Jordi Burgas del Alls Secs Piquen A, seguit de Jaume Lara del Casc Antic i José García del Spuknics B


SABIES QUE....?

I Congres de Bitlles Catalanes

El Grup Cultural Rasquerà va ser el promotor del I Congres de Bitlles Catalanes amb la participació de pobles de Deltebre, La Sénia, Horta de Sant Joan, La Palma d'Ebre i Cornudella on van decidir preparar un campionat Intercomarcal que es celebrarà a Amposta.


ENLLAÇOS
Club de Bitlles Llofriu - Web del Club de Bitlles Llofriu on explica com es juga a les Bitlles Catalanes i altres questions del poble.
Barret Picat de Linyola - Revista digital editada a Linyola on explica les activitats que es fan a Linyola on sovint les Bitlles Catalanes son noticia.

NOVETATS
Copa Generalitat - La Copa Generalitat on es disputarà per eliminatories aquesta nova competició en que participaran equips de Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona, es disputarà per eliminatories anada i tornada.
Sorteig Copa Generalitat - Nou servei de noticies a la Web de Les Bitlles Catalanes. Més informació per mail a info@bitlles.com.
Resultats de Lliga - Resultats de Lliga de les diferents Territorials (Girona i Barcelona) on es juga les Bitlles Catalanes. Més informació per mail a info@bitlles.com

Per donarte de baixa envia un mail a baixa@bitlles.com, posant al assumpte "Donar de baixa".

Butlletí Bitllaire - Clubs de Bitlles de Barcelona - http://www.bitlles.com