Make your own free website on Tripod.com

Especial Campionat de Catalunya, número 5 http://www.bitlles.com

EDITORIAL

IX CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BITLLES CATALANES

El proper 6 de juliol de 2003, es disputarà la novena edició del Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes a la localitat de Benavent de Segrià (El Segrià - Lleida).

Hi prendran part vuit equips, representant als dos millors clubs de la lliga de cada Demarcació Territorial. Enguany serà la primera vegada que hi participaran equips de les comarques de Girona, doncs la primera lliga de Bitlles Catalanes mai disputada en aquesta demarcació ha estat la de la temporada 2002-2003.

Aquests seran els equips participants:

Barcelona: B.C. La Cava-Guinardó 87 i C.B. COP
Tarragona: C.B. Santa Bàrbara i C.B. Els Alfacs
Lleida: C.B. Albesa i C.B. Vilanova de Bellpuig
Girona: C.B.C. Llofriu i C.B.C. Spuknics de Mont-ras

Organitzadors

El Club de Bitlles Benavent de Segria serà el organitzador d'enguany del Campionat de Catalunya de Bitlles amb el suport de l'Ajuntament de Benavent de Segria i compta amb dos patrocinadors com son TEIXINÉ AUTOMOCIÓ,S.L. i CANSALADERIES PUIG-GROS.

El camp de joc serà el Camp Municipal de Futbol de Benavent de Segria i començaran els partits a les 10 del matí i cap a les 12 serà la Gran Final del Campionat de Catalunya 2003.

Cap a la una del migdia hi haura Campió de Catalunya 2003.

Per a més informació podeu veure a http://www.bitlles.com a l'apartat del Campionat de Catalunya de Bitlles


NOTICIES
Jocs Escolars - Fase Nacional. El passat dia 24 de Maig a Gandesa es va celebrarla Fase Nacional dels Jocs Escolars de Catalunya.Resultats
Jocs Escolars - Barcelona. El passat dia 10 de maig a la Sagrada Familia de Barcelona es va fer la ultima jornada de jocs
Escolars a Barcelona. Resultats
Jocs Escolars - Tarragona - El passat 11 de maig de 2003 a Prat de Compte (Terra Alta) es celebrar la Fase Territorial de
Tarragona amb 4 categories masculina i femenina.
Jocs Escolars - Lleida - El passat 10 de maig de 2003 a Ivars d'Urgell (Pla d'Urgell) es celebrar la Fase Territorial de Tarragona amb 4 categories masculina i femenina. Resultats
Lliga de Territorial de Lleida - El acte de Cloenda de la temporada 2002/2003 . El campió de Lliga de Primera Divisió de la Territorial de Lleida va ser el Vilanova de Bellpuig, que va guanyar a la Final al Club de Bitlles Albesa.Resultats.
Lliga de Tarragona - El Club de Bitlles Santa Barbara ha estat el campió de Primera Divisió de la Territorial de Tarragona i el Club de Bitlles Sant Jaume ha estat el campió de Segona Divisió de la Territorial. Resultats

AGENDA
Campionat de Catalunya de Bitlles. El proper dia 6 de Juliol a Benavent de Segria es celebrarà el IX Campionat de Catalunya de Bitlles Catalanes amb la participació de 8 equips de les 4 demarcacions de Catalunya.Calendari
24 Hores de Bitlles. El proper dia 28 i 29 de Juny a partir de dos quarts de tres de la tarda a la Pista Polisportiva d' Ivars d'Urgell es faràn les segones 24 hores de Bitlles Catalanes. Acabarà a dos quarts de tres de la tarda i despres d'un dinar de germanor es lliuraran els trofeus, per a més informació info@bitlles.com.

PORTA OBERTA
Benavent de Segrià

Situada a pocs kilòmetres de Lleida, a la comarca del Segrià, és una població rica en agricultura, sobretot en el conreu de la fruita, i gràcies a les aigües que li arriben des del segle XII a través del canal de Pinyana, ha pogut desenvolupar-se i guanyar-se el qualificatiu de poble acollidor, obert i pluralista.

Benavent de Segrià té un important nombre d'associacions capaces d'organitzar activitats lúdiques, esportives i culturals que fomenten la participació i convivència entre els seus veïns i visitants.

Història: Benavent de Segrià és d'origen serraí i guarda informació que es remunta a principis de l'any 1100.

Llocs d'interès: A les afores del poble hi ha "Els Trullets" que són un conjunt de trulls excavats a la roca on antigament moltes famílies feien el vi i el deixaven fermentar. Actualment, grups de voluntaris estan netejant i recuperant la zona per a convertir-la en un parc municipal al servei de tots.

L'Església, construïda sobre les restes de l'antic castell, està dedicada a Sant Joan Baptista. És d'estil neoclàssic i conté motius esculpits a la pedra. Destaca l'alt i esvelt campanar amb torre de forma vuitavat.

Cultura, festes i tradicions: Hi ha un gran nombre d'associacions: Associació de Dones, de Jubilats, de Joves, de Caçadors, de Pares i Mares d'Alumnes, Amics de la Bicicleta, Amics de la Gastronomia, Puntaires, Coral Aspes d'Or, Futbol Club Benavent i Club de Bitlles Benavent de Segrià, que ha estat campió de Catalunya en el primer i segon campionats de Bitlles Catalanes els anys 1995 i 1996.

Se celebren dues Festes Majors en honor als patrons de la vila: per Sant Valeri, el 29 de gener i per Sant Joan Baptista, el 29 d'agost. Cal destacar la processó dels Pans Beneïts, la diada de les Cassoles i la Diada Nacional de Catalunya, l'11 de setembre.


SABIES QUE....?

Benavent de Segria

Sabies que el Club de Bitlles Benavent de Segria va ser el guanyador en els dos primers Campionat de Catalunya any 1995 (jugat a Barcelona) i 1996 (jugat a Sant Carles de la Rapità).


ENLLAÇOS
Ajuntament de Benavent de Segria - Web del Ajuntament de Benavent de Segria amb tota la actualitat, Festes i molts serveis de l'administració a l'abast via web.
F.C. Benavent - Web del equip de Futbol del Benavent, poble on es organitzarà el Campionat de Catalunya de Bitlles.

NOVETATS
Jocs Escolars - Fase Nacional dels Jocs Escolars a Gandesa.
Campionat de Catalunya - Ultimes novetats en la organització del IX Campionat de Bitlles Catalanes a celebrar el proper dia 6 de Juliol de 2003 a Benavent de Segria.
Resultats Historics dels Campionats de Catalunya - Resultats finals de les Lligues de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona

Per donarte de baixa envia un mail a baixa@bitlles.com, posant al assumpte "Donar de baixa".

Butlletí Bitllaire - Clubs de Bitlles de Barcelona - http://www.bitlles.com