Make your own free website on Tripod.com

Setembre de 2003, número 7 http://www.bitlles.com

EDITORIAL

TORNEM-HI UN ANY MÉS

Aquest mes de setembre tornem-hi.

Aquest any començarà amb el Campionat de Catalunya de Bitlles Catalanes Individual el proper 5 d'octubre a Mont-ras (Baix Empordà).

Despres començarà la competició de Lliga amb nous clubs, més jugadors i molta emoció. Manresa, Granollers i Sagrada Familia seran nous clubs aquest any a la Lliga de Barcelona.

Aquest any a les comarques de Barcelona començarà els Jocs Escolars Esportius amb 5 comarques Baix Llobregat, Barcelonès, l'Anoia, Maresme, Vallès Occidental Terrassa i Vallès Occidental Sabadell, molts nens i nenes jugaran a les Bitlles Catalanes. A més molts programes d'introducció de les Bitlles Catalanes a molts pobles i ciutats de la nostra demarcació

Creiem que aquesta temporada comença força be, esperem que continui encara millor.

Editorial.


NOTICIES
Festa Major d'Igualada - El passat dia 23 d'agost a Igualada (L'Anoia) es va celebrar la Primera Festa Major d'Igualada.
Festa Major de Manresa - El passat dia 30 d'agost a Manresa (Bages) es va celebrar la Primera Festa Major de Manresa.
Festa Major de Viladecans - El passat dia 13 de setembre a Viladecans (Baix Llobregat) es va celebrar la Festa Major de Viladecans.
Festa Major de Can Folguera - El passat dia 14 de setembre a Santa Perpetua (Baix Llobregat) es va celebrar la Festa Major de Can Folguera, desprès de que el passat dia 7 de setembre va ploure i s'aplaçar la Festa Major.

AGENDA
Festa Major d'Horta - El proper 21 de Setembre de 2003 al col·legi Mare Nostrum d'Horta a Barcelona a partir de les 10 del matí es celebrarà la Festa Major d'Horta. Informació per mail a info@bitlles.com
Festa Major de la Mercè (Barcelona) - El proper 24 de Setembre de 2003 al Centre Civic del Guinardo, a l'Avinguda Mare de Deu de Montserrat 139 a partir de les 10 del matí es celebrarà la Festa Major de Barcelona. Informació per mail a info@bitlles.com

PORTA OBERTA
Campionat de Catalunya a Benavent de Segrià

EL C.B. ALBESA ALTRA VEGADA CAMPIÓ

El passat diumenge dia 7 es disputar a Benavent de Segrià la novena edició del Campionat de Catalunya de Bitlles Catalanes, i el C.B. Albesa es proclamà campió per sisena vegada.

En l'edició d'enguany, perfectament organitzada pel C.B. Benavent de Segrià amb el suport de l'Ajuntament d'aquest municipi i el patrocini de Cansaladeries Puig-gros i de Teixiné Automoció, hi han participat els dos millors equips de cadascuna de les províncies catalanes, sent la primera vegada que hi prenien part dos equips de les comarques de Girona.

Els equips de Lleida han dominat el campionat, ja que l'Albesa s'ha imposat en la gran final al C.B. Vilanova de Bellpuig per 363 a 328 punts. Aquests dos equips han dominat les dues partides classificatòries, aconseguint un acumulat de 739 punts l'Albesa i 722 el Vilanova de Segrià.

Tercer ha quedat el C.B. Santa Bàrbara, de Tarragona amb 708 punts. Quart i cinquè s'han classififcat els dos equips de Barcelona, el C.B. COP, amb 693 punts i el B.C. La Cava-Guinardó amb 681. Sisè ha quedat l'altre representant de Tarragona, el C.B. Els Alfacs amb 679 punts. Els dos equips gironins, Spuknics de Mont-ras i Llofriu han quedat empatats a 609 punts, quedant setè l'equip de Mont-ras que ha fet 42 bitlles per 40 dels jugadors i jugadores de Llofriu.

El millor jugador, de Girona

En Joan Perea, del C.B.C. Spuknics de Mont-ras ha estat el millor jugador del Campionat de Catalunya gràcies als 86 punts de la primera partida i els 74 aconseguits en la segona. Gràcies a aquesta fantàstica actuació, es classifica per disputar el Campionat de Catalunya Individual, que es celebrarà el proper 5 d'octubre precisament a Mont-ras.

A l'hora del lliurament de trofeus, van acompanyar al president de la Federació Catalana de Bitlles Sr. Joan Ricart les autoritats locals encapçalades per l'alcalde de Benavent de Segrià Sr. Manel Català. També hi assistiren el Sr. Josep Batalla, Diputat a la Diputació de Lleida, el Sr. Francesc Semis del Consell Comarcal del Segrià, els representants territorials de la Federació, Sra Paquita Clua de Lleida, Sr. Miquel Bayerri de Tarragona, Sr. Carles Salgas de Girona i el Sr. Llucià Sànchez de Barcelona, a més del president del C.B. Benavent de Segrià Sr. Josep Forcada. També hi assistir durant el matí el Sr. Roy, delegat d'esports de la Generalitat a les terres de Lleida.


SABIES QUE....?

I Congrès de Birles

Sabies que el dia 29 de Juny de 1984 es va celebrar el I congres de Birles a Rasquera amb la participació de El Perello, Flix, Amposta i Rasquera, on es va decidir de preparar el proper campionat Intercomarcal que en un futur va ser la Lliga Territorial de Tarragona.


ENLLAÇOS
UFEC - Web de l'Unió de Federacions Esportives de Catalunya.
Enjoc - Web amb totes les noticies de l'esport a Catalunya.

NOVETATS
Noticies a la web de les Bitlles Catalanes - Les Noticies a la web de les Bitlles Catalanes es modernitzen i faran que tota l'informació de Bitlles Catalanes estigui més actualitzades i molt mes agils.
Campionat de Catalunya individual de Bitlles Catalanes - Tota l'informació del Campionat de Catalunya Individual de Bitlles Catalanes que es jugarà a Mont-ras el proper dia 5 d'octubre. Més informació per mail a info@bitlles.com

Per donarte de baixa envia un mail a baixa@bitlles.com, posant al assumpte "Donar de baixa".

Butlletí Bitllaire - Clubs de Bitlles de Barcelona - http://www.bitlles.com