Make your own free website on Tripod.com

Especial Campionat de Catalunya Individual, número 8 http://www.bitlles.com

EDITORIAL

IX CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BITLLES CATALANES INDIVIDUAL

El proper diumenge 5 d'octubre es disputarà al Pavelló Polisportiu de Mont-ras (Baix Empordà) la cinquena edició del Campionat de Catalunya Individual de Bitlles Catalanes. Hi participaran els millors jugadors i jugadores de les quatre lligues territorials de la temporada 2002/2003, a més del campió i campiona de l'edició anterior i del millor jugador del Campionat de Catalunya de Clubs d'enguany.

En total hi prendran part 40 homes i 20 dones que començaran a competir a les 9.30 hores. Després de dues partides eliminatòries, a les dotze del migdia es disputarà la gran final, que decidirà qui son el millor jugador i jugadora de bitlles catalanes d'enguany.


NOTICIES
Festa Major d'Igualada - El passat dia 23 d'agost a Igualada (L'Anoia) es va celebrar la Primera Festa Major d'Igualada.
Festa Major de Manresa - El passat dia 30 d'agost a Manresa (Bages) es va celebrar la Primera Festa Major de Manresa.
Festa Major de Viladecans - El passat dia 13 de setembre a Viladecans (Baix Llobregat) es va celebrar la Festa Major de Viladecans.
Festa Major de Can Folguera - El passat dia 14 de setembre a Santa Perpetua (Baix Llobregat) es va celebrar la Festa Major de Can Folguera, desprès de que el passat dia 7 de setembre va ploure i s'aplaçar la Festa Major.

AGENDA
Campionat de Catalunya Individual de Bitlles Catalanes - El col·legi Mare Nostrum d'Horta a Barcelona a partir de les 10 del matí es celebrarà la Festa Major d'Horta. Informació per mail a info@bitlles.com
Festa Major de la Mercè (Barcelona) - El proper 24 de Setembre de 2003 al Centre Civic del Guinardo, a l'Avinguda Mare de Deu de Montserrat 139 a partir de les 10 del matí es celebrarà la Festa Major de Barcelona. Informació per mail a info@bitlles.com

PORTA OBERTA

V CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL DE BITLLES CATALANES

Pavelló polisportiu de Mont-ras, 5 d'octubre de 2003


El Campionat es disputarà al pati de l'Escola de Mont-ras, al costat del pavelló polisportiu, c/ Mestre Masgrau i Badia 3

PARTICIPANTS:

Categoria Masculina

Hi participaran 40 jugadors repartits en 8 pistes. Es classificaran 16 jugadors per la segona ronda i 4 per la final, fent-se servir quatre pistes en aquestes dues últimes partides.

Els jugadors participants de cada territorial seran:

Lleida: 16 jugadors
Tarragona: 9 jugadors
Barcelona: 8 jugadors
Girona: 5 jugadors

A més hi participarà en Josep Iglesias (Lleida) com a campió de l'edició del 2002, i en Joan Perea (Girona), com a millor jugador del Campionat de Catalunya de Clubs d'enguany.

Categoria femenina

Hi participaran 20 jugadores, repartides en quatre pistes. Es classificaran 8 jugadores per la segona ronda i 4 per la final, fent-se servir dues pistes per la semifinal i les quatre mateixes que la categoria masculina per la final.

Les jugadores participants de cada territorial seran:

Lleida: 9 jugadores
Tarragona: 2 jugadores
Barcelona: 5 jugadores
Girona: 3 jugadores

A més hi participarà la Crescència Monistrol (Lleida) com a campiona de l'edició del 2002


PROGRAMA D'ACTIVITATS

A les 9 hores arribada dels participants
A les 9.10 hores presentació de documentació
A les 9.25 hores benvinguda als participants
A les 9.30 hores primera partida
A les 11 hores segona partida
A les 12 hores final
A les 13 hores lliurament de trofeus


SABIES QUE....?

I Campionat de Catalunya Individual de Bitlles Catalanes

Sabies que el dia 24 d'octubre de 1999 es va celebrar el I Campionat de Catalunya Individual de Bitlles Catalanes al Guinardo de Barcelona amb la victoria de Joan Vidal (Amposta) i de Joana Garcia (COP de Barcelona).


ENLLAÇOS
Ajuntament de Mont-ras - Informació sobre el poble de Mont-ras.
Escola de Mont-ras - Web de l'escola de Mont-ras amb tota la informació sobre les seves activitats.

NOVETATS
Noticies a la web de les Bitlles Catalanes - Les Noticies a la web de les Bitlles Catalanes es modernitzen i faran que tota l'informació de Bitlles Catalanes estigui més actualitzades i molt mes agils.
Campionat de Catalunya individual de Bitlles Catalanes - Tota l'informació del Campionat de Catalunya Individual de Bitlles Catalanes que es jugarà a Mont-ras el proper dia 5 d'octubre. Més informació per mail a info@bitlles.com

Per donarte de baixa envia un mail a baixa@bitlles.com, posant al assumpte "Donar de baixa".

Butlletí Bitllaire - Clubs de Bitlles de Barcelona - http://www.bitlles.com