Make your own free website on Tripod.com

pastil.gif (2435 bytes)

NOTES DE PREMSA

IVARS D'URGELL DIA 5/09/2002

Gran Festa de les Bitlles Catalanes a Ivars d'Urgell.

El proper 15 de setembre a Ivars d'Urgell hi haura una gran festa de les Bitlles Catalanes amb dos competicions diferents. La primera es el Campionat de Catalunya de Bitlles Individual i la segona competició son les primeres 24 hores de Bitlles.

El proper 15 de setembre a Ivars d'Urgell hi haura una gran festa de les Bitlles Catalanes amb dos competicions diferents.

La primera es el Campionat de Catalunya de Bitlles Individual i la segona competició son les primeres 24 hores de Bitlles.

En el Campionat de Catalunya participen els millors 45 tiradors de Catalunya. En categoria masculina en participen 30, en que juguem 13 jugadors de les comarques de Lleida, 8 de les Comarques de Tarragona i 7 de les Comarques de Barcelona i els Campions individual del any passat Germà Tomas de les terres de Tarragona que intentara revalidar el titol i el millor bitllaire del Campionat de Catalunya per equips Llorens Bonet.
En categoria femenina en participen 15, 8 de les comarques de Lleida, 4 de les comarques de Barcelona i 2 de les comarques de Tarragona a més la campionat Individual del any passat Cressencia Monistrol de les comarques de Lleida.

La competició començara a les 10 del matí fins cap l'una que es disputara la gran final.La segona competició son les primeres 24 hores de Bitlles a tota Catalunya. Participaran equips de tota Catalunya (Lleida, Tarragona i Barcelona) seran més de 20 equips que es faran el honor de guanyar les primeres 24 hores de Bitlles Catalanes.

Donara començament el dia 14 de setembre a les 14,30 hores del migdia i acabara al dia següent. Les inscripcions acabaran el dia 10 de setembre.

pastil.gif (2435 bytes)