Make your own free website on Tripod.com

pastil.gif (2435 bytes)

NOTES DE PREMSA

AMPOSTA DIA 30/05/2002

El Campionat de Catalunya de Bitlles Catalanes es celebrarà el dia 9 de juny de 2002 a partir de les 10 del matí al Camp Municipal de Bitlles d'Amposta en que jugaran els dos millors clubs classificats en les Lligues Territorials de Lleida (Club de Bitlles Albesa i Club de Bitlles Montmagastre), de la Territorial de Tarragona (Club de Birles L'Ametlla i el Club de Birles Masdenverge) i de la Territorial de Barcelona (Club de Bitlles COP del Carmel i Club de Bitlles Can Folguera de Santa Perpetua).


La competició es jugarà amb dos partides eliminatòries i a dos quarts d'una es jugarà la final del Campionat de Catalunya entre els dos millor equips de les partides eliminatòries. L'Albesa ha guanyat els últims cinc campionats de Catalunya i surt com a gran favorit per guanyar el Campionat de Catalunya. El Benavent de Segrià ha guanyat els altres dos campionats que falten. Tots els equips participants surten amb totes les probabilitats de guanyar el Campionat de Catalunya.

També es celebrarà el V Campionat de Jocs Escolars de Bitlles Catalanes amb jugadors de les Demarcacions de Barcelona, Lleida i Tarragona.

Moltes gracies per la vostra atenció

Per a més informació http://www.bitlles.com