Make your own free website on Tripod.com

pastil.gif (2435 bytes)

NOTES DE PREMSA

BARCELONA DIA 27/01/2003

Can Folguera actual Campió de Catalunya, queda fora de la lluita del titol de Lliga de BarcelonaS'ha jugat la jornada final de la primera Fase de Bitlles de la Lliga Territorial de Barcelona al Guinardo amb una nombrosa assistencia de tiradors i jugadors.

La gran sorpresa s'ha produit al quedar eliminat el Can Folguera de la lluita pel titol de Lliga de Barcelona i quedar fora ja pel Campionat de Catalunya.
El grup que jugara per guanyar el Campionat esta composat pel classificats en el grup A: Club Bitlles COP B, Club de Bitlles Siuranenc B i el Bitlles Club La cava-Guinardo 1987 A i els classificats en el grup B son el Club Bitlles COP A, el Club de Bitlles Siuranenc A i el Club de Bitlles Viladecans A.

Els classificats per jugar la classificació del 7 al 12 son el Club Bitlles COP C,Club de Bitlles Viladecans B, Club de Bitlles Viladecans C, El Club de Bitlles Can Folguera A, Bitlles Club La Cava Guinardo 1987 B i el Club de Bitlles Siuranenc D.

Els classificats del 13 al 18 son el Club de Bitlles Igualada, Club de Bitlles Can Folguera B, Club de Bitlles Siuranenc C, Club de Bitlles Viladecans D, Club Bitlles COP D i Club de Bitlles Can Folguera C.

El Club de COP ha guanyat els dos grups en que esta composada la Lliga de Barcelona en aquesta primera fase.

En la classificació individual en Juan Garcia del Club de Bitlles COP es el lider.

Els resultats més destacats s'aquesta jornada han estat:

En el grup A la victoria del Club Bitlles COP C al Club Bitlles COP B, El Club de Bitlles Can Folguera B al Club de Bitlles Guinardo.

En el grup B lo més important de la jornada la victoria del Club de Bitlles Can Folguera A al Club Bitlles Viladecans A i la victoria del Club Bitlles COP A al Club de Bitlles Can Folguera A.

La totalitat dels resultats els podeu tenir a http://www.bitlles.com

La propera jornada de Lliga serà a Can Folguera (Santa Perpetua de Mogoda) al Passeig Pau Picasso a l'alçada del monument de Joan Miro el dia 9 de Febrer a partir de les 9,30 hores.


Entrada lliure i gratuita.


pastil.gif (2435 bytes)