Make your own free website on Tripod.com

pastil.gif (2435 bytes)

NOTES DE PREMSA

BARCELONA DIA 9/04/2003

El COP queda en segon lloc

EL GUINARDÓ GUANYA LA LLIGA DE BARCELONA

El passat diumenge dia 6, a les pistes de bitlles de la Vall d'Hebron, es va disputar l'última jornada de Lliga de Barcelona de Bitlles Catalanes. El Bitlles Club La Cava-Guinardó, que ja era matemàticament campió des de dues jornades abans del final, va guanyar les dues últimes partides en joc.

La lluita pel segon lloc es va decantar pel Club Bitlles COP, quedant tercer classificat l'equip de Viladecans. El COP B, i els dos representants del Siuranenc van quedar classificats en quart, cinquè i sisè llocs.

Així doncs, el Guinardó i el COP seran els representats dels clubs de Barcelona en el Campionat de Catalunya que es disputarà el proper mes de juny a les comarques de Lleida.

Juan García, campió individual

Pel que fa a la classificació individual, ha quedat encapçalada per en Juan García del COP, seguit per en Jordi Mitjana del mateix club, Clemente Reviriego de Can Folguera, Toni Solé del Siuranenc i Daniel García del COP.
També han obtingut plaça per disputar el Campionat de Catalunya Individual l'Antonio Corpas del COP, en Joan Martínez del Guinardó i en Paco Ordi del Siuranenc.

En categoria femenina també han dominat les jugadores del COP: la millor ha estat Consuelo Espinosa, seguida de Joana García i Lorena García. La quarta ha estat Júlia López del Viladecans i la cinquena Sandra López també del COP.


pastil.gif (2435 bytes)