Resultats Historics dels Campionat de Catalunya individual:

Temporada 1999 Temporada 2000 Temporada 2001 Temporada 2002 Temporada 2003 Temporada 2004

pastil.gif (2435 bytes)

CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL
DE BITLLES CATALANES

  

VII CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL
BITLLES CATALANES

 Enguany arribem a la setenà edició del Campionat de Catalunya Individual de Bitlles Catalanes. Aquesta VII edició ha de servir per consolidar la pràctica de les Bitlles Catalanes i també la seva més important manifestació: El Campionat de Catalunya Individual. És necessari que es vegi amb normalitat la pràctica d’aquest esport encara minoritari. I per això cal el recolzament d’institucions i patrocinadors. Les Bitlles Catalanes no son tan sols un esport, sinó que són part de la Cultura Popular dels catalans.

 La propera edició es  disputarà el octubre de 2004. Seran, doncs, 40 homes i 20 dones que és disputaran l’honor de proclamar-se Campions de Catalunya Individual de Bitlles Catalanes, un en cada categoria.

 Els jugadors participants, desprès dels actes previs, disputaran dos partides en categoria masculina i categoria femenina. Seguidament es jugaran la semifinal tan en dones com en homes on es classificaran quatre dones i vuit homes. Entre aquest es disputaran el Campió de Catalunya.

 Creiem que aquest acte de les Bitlles Catalanes és prou important per desenvolupar un apartat de la nostra cultura perduda aquest segle. Els clubs de Catalunya som una gent amb molta empenta que volem recuperar part de la nostra Cultura Popular Catalana convertint-la en un esport modern i organitzar el Campionat de Catalunya Individual pot ser una ocasió única per aconseguir-ho.

ORGANITZACIÓ:

FEDERACIÓ CATALANA
DE BITLLES
 
Club de Bitlles Igualada

 

 

 

COLABOREN:

Ajuntament d'Igualada

 

 

  VII CAMPIONAT DE CATALUNYA DE

BITLLES CATALANES

CALENDARI

Dia : 13 de Juliol de 2005

Hora: A partir de les 9h. del matí

Lloc: Igualada

 PROGRAMA D’ACTIVITATS

9.00h Trobada de participants i entrenaments

9.30h Presentació de llicències

9.45h Benvinguda i obertura del campionat

9.55h Sorteig de pistes

10.00h Quarts de finals masculins

11.30h Semifinals Masculins i femenins

12.30h Final

13.30h Lluirament de premis

14.00h Cloenda

pastil.gif (2435 bytes)